Mainos- ja liikelahjat sekä mainostekstiilit

Liikelahjoissa rajana on vain mielikuvitus!

Toimitamme laadukkaita mainos- ja liikelahjoja yksilöityinä esimerkiksi yrityksenne logolla. Profilointi voidaan tehdä riippuen tuotteesta joko painamalla, kaivertamalla tai brodeeraamalla.

Liikelahjoissa rajana on vain mielikuvitus. Voit yhdistää yrityksesi logon hyöty- sekä käyttöesineisiin ja tekstiileihin, kuten kyniin, avainnauhoihin, mukeihin, laskimiin, avaimenperiin, kännykkäkoteloihin, lippalakkeihin, teepaitoihin, takkeihin, housuihin, sukkiin, huiveihin, heijastimiin, makeisiin, jne. Tutustu edustamiimme liikelahjamallistoihin sivun alareunassa olevista kuvastoista.

Meiltä saat myös laadukkaat ja kestävät mainostekstiilit ja profiilivaatteet silkkipainolla tai brodeerattuna.

Vaatteen, joka toimii myös mainoksena on oltava laadukas, mukava pukea päälle ja kestävä. Nämä kaikki ominaisuudet täyttävät edustamamme tunnetut mallistot. Liikkeessämme on nähtävillä mallikappaleita, joita voi sovittaa.

Tutustu mallistoihin tarkemmin alla olevista kuvastoista. Brodeeraamme myös asiakkaan toimittamiin tekstiileihin, kuten työasuihin.

Mainostekstiilit Mainostekstiilit Mainostekstiilit Mainostekstiilit Mainostekstiilit Mainostekstiilit

Kuvastot

Tutustu ajankohtaisiin kuvastoihimme klikkaamalla tuotetoimittajan logoa. Kuvastoista näet myös tuotteiden hinnat ilman brodeerausta tai painatusta. Kysyessäsi tarjousta brodeeraukseen tai painattamiseen mainitsethan haluamasi tuotemerkin ja tuotenumeron.

Logo Mercatus Logo Newwave
Sandryds Logo SkyPro.fi
GC sportswear

GC Sportswearin uutuudet

GC Sportswear lahjaideoita

Juusto-, ja veitsisetti, viinicooleri, torkkupeitot. Katso lisätietoa ja hinnat >>

Puijo-pipotarjous!

Puijo pipot

Pyydä tarjous
liikelahjoista, brodeerauksesta ja mainostekstiileistä

Huom. Tutustu ensin kuvastoihimme, jolloin voimme tehdä tarjouksen juuri haluamallesi tuotteelle. Mainitsethan vaatteen/tuotteen merkin ja tuotenumeron.