Jo-Ha Oy: Brodeerausta Oulussa

Yksilöllistä näkyvyyttä brodeerauksella

Tekstiilibrodeeraus on oiva tapa nostaa yrityksen profiilia ja lisätä tunnettavuutta. Tehdastoimituksena esimerkiksi lippalakkin voi valita haluamansa värin ja mallin, joten yksilöllisyys on taattu!

Liikkessämme Hallituskadulla on esillä runsas valikoima mallikappaleita yhteistyökumppaniemme mallistoista, joista voitte valita parhaiten käyttöönne sopivan. Brodeeraamme myös asiakkaan toimittamiin tekstiileihin, kuten työasuihin. Tutustu mainos- ja profiilivatemallistoihimme tarkemmin alla olevista kuvastoista.

Kangasmerkkien brodeeraus on yksi suosituimmista brodeerauksen muodoista, sillä merkin voi kiinnittää minkälaiseen tekstiiliin tahansa ja sen koko on vapaasti valittavissa. Broderaamme myös suoraan erilaisiin tekstiileihin, kuten kaulus- ja teepaitoihin, takkeihin, laukkuihin, pyyhkeisiin jne. Brodeeraus tehdään tehdaskoneilla tikkaamalla. Brodeerauksen etuna on sen kestävyys. Brodeerattu merkki ei kärsi konepesussa ja pysyy kuosissa kovassakin käytössä. Laaja lankavalikoima takaa sen, että logot ja yritystunnukset säilyvät uskollisina alkuperäisille versioille.

Brodeeraamme tuotteet omilla laitteillamme Oulussa, joten voimme taata huippujäljen ja luotettavat toimitusajat!

Silkkipaino

Näyttävä lopputulos silkkipainolla

Silkkipainolla saadaan aikaan näyttäviä lopputuloksia, koska painatuspinta-alaa on helppo kasvattaa. Silkkipaino onkin edullisempi ratkaisu suurille pinnoille kuin brodeeraus. Hinta muodostuu värien määrästä ja käytettävästä tekstiilistä, mutta painatuksen koolla ei ole suurta merkitystä.

Kuvastot

Tutustu ajankohtaisiin kuvastoihimme klikkaamalla tuotetoimittajan logoa. Kuvastoista näet myös tuotteiden hinnat ilman brodeerausta tai painatusta. Kysyessäsi tarjousta brodeeraukseen tai painattamiseen mainitsethan haluamasi tuotemerkin ja tuotenumeron.

Logo Mercatus Logo Newwave
Sandryds Logo SkyPro.fi
GC sportswear  

 

GC Sportswearin uutuudet

GC Sportswear lahjaideoita

Juusto-, ja veitsisetti, viinicooleri, torkkupeitot. Katso lisätietoa ja hinnat >>

Puijo-pipotarjous!

Puijo pipot

Pyydä tarjous
liikelahjoista, brodeerauksesta ja mainostekstiileistä

Huom. Tutustu ensin kuvastoihimme, jolloin voimme tehdä tarjouksen juuri haluamallesi tuotteelle. Mainitsethan vaatteen/tuotteen merkin ja tuotenumeron.