Brodeerauslangat

Brotherin brodeerauslankoja käyttämällä saat parhaan mahdollisen brodeeraustuloksen

Kiiltäväpintaiset brodeerauslankalajitelmat

Kiiltäväpintainen polyesterilanka on sileää ja vahvaa. Langan värinkesto on erittäin hyvä. Rullassa on 300 metriä no 50 (135 dtex/2) monisäikeistä polyesterilankaa. Saatavana 40 ja 22 värin pakkauksissa, joissa kummassakin on eri värit. 40 värin lankalajitelman lankoja on saatavana joiltakin jälleenmyyjiltä myös rullittain.

Nimi  
ETS-40N 40 väriä kiiltäväpintaista lankaa 40 rullaa Brother-brodeerauslankaa
ETS-22N 22 väriä kiiltäväpintaista lankaa 22 rullaa Brother-brodeerauslankaa

Kiiltäväpintaiset Fleshtone-brodeerauslangat

Ihonsävyiset langat

honsävyiset Fleshtone-langat sopivat erinomaisesti valokuvabrodeeraukseen. Värejä on 10. Rullassa on 300 metriä no 50 (135 dtex/2) monisäikeistä polyesterilankaa. Langat myydään väreittäin 5 kpl laatikoissa. Saatavana joiltakin jälleenmyyjiltä myös rullittain.

Mattapintaiset Country-brodeerauslankalajitelmat

Mattapintaisessa Country-langassa on murretut värisävyt, jotka sopivat hyvin varsinkin ristipistoihin ja perinnebrodeeraukseen. Rullassa on 300 metriä no 50 (135dtex/2) kehrättyä lankaa kierretystä ja kerratusta lyhyestä polyesterikuidusta. 40 värin lankalajitelman lankoja on saatavana joiltakin jälleenmyyjiltä myös rullittain.

Nimi  
CYT-40 40 väriä mattapintaista lankaa 40 rullaa Country mattalankaa
CYT-21 22 väriä mattapintaista lankaa 20 rullaa Country mattalankaa

Metallibrodeerauslangat

Metallilangat

Brotherin metallilangat ovat erittäin korkealaatuisia ja ne on suunniteltu erityisesti brodeerauskoneille. Seitsemän kaunista metalliväriä: punainen, vihreä, sininen, alumiini, hopea, syvä kulta ja kulta. Rullassa on 300 metriä metallibrodeerauslankaa. Langat myydään väreittäin 5 kpl laatikoissa. Saatavana joiltakin jälleenmyyjiltä myös rullittain.

Alalangat

Alalangat brodeeraukseen

Brotherin brodeerausalalangat ovat erittäin ohuita, sileäpintaisia ja vahvoja ja ne on suunniteltu erityisesti Brotherin brodeerauskoneisiin. Parhaan brodeeraustuloksen saat käyttämällä Brotherin alalankaa. Saatavana kaksi väriä: musta ja valkoinen. Rullassa on 1100 metriä no 60 polyesterifilamenttilankaa. Langat myydään väreittäin 5 kpl laatikoissa. Saatavana joiltakin jälleenmyyjiltä myös rullittain.

Esitteet ja dokumentit

Otsikko Koko Lataa
PDF

Ompelukoneiden lisätarvikkeet (2007)

8,16 MB download
PDF

Lisätarvikkeet (2017)

18,9 MB download
PDF

Brother-brodeerauslankojen väritaulukko

579 KB download
      get Adobe Reader

Takaisin sivun yläosaan

Brother-ompelukoneet

Tulosta tämä sivu Tulosta tämä sivu

LED-kohdevalaisin kaikkiin ompelukoneiisiin ja saumureihin